Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνάς του Κέντρου ολιστικής ιατρικής και εναλλακτικών θεραπειών Vitality

Φόρμα Επικοινωνίας

 

Αποστολή

Πως θα έρθετε

– Με το Μετρό
Κατεβαίνετε στην στάση “Μέγαρο Μουσικής” και ακολουθείτε την έξοδο προς Ιλίσια. Κάνετε δεξιά στην οδό Αιγινήτου και αριστερά στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου. Προχωράτε ευθεία, διασχίζετε την οδό Μιχαλακοπούλου και συνεχίζετε όλο ευθεία μέχρι το νούμερο 52 της Παπαδιαμαντοπούλου, που θα συναντήσετε στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Θα χρειαστεί να περπατήσετε 6-10 λεπτά.

– Με το λεωφορείο από Βόρεια Προάστια
Παίρνετε το ‘550’ ή το ‘Χ14’ κατεβαίνετε στην στάση “Πλατεία Μαβίλη”. Περνάτε απέναντι και από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας στρίβετε δεξιά στην οδό Καρτάλη και μετά δεξιά στην οδό Έβρου. Το πρώτο στενό αριστερά είναι η οδός Κερασούντος. Την ακολουθείτε, διασχίζετε την Μιχαλακοπούλου, συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε αριστερά στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου. Συναντάτε το νούμερο 52 στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Θα χρειαστεί να περπατήσετε 6-10 λεπτά.

– Με αυτοκίνητο από κέντρο
Ακολουθώντας την οδό Μιχαλακοπούλου από το κέντρο, 3-4 στενά μετά το Υπ. Ανάπτυξης (στο ύψος του μεγάρου μουσικής) κάνετε δεξιά στην οδό Ξενίας, στρίβετε δεξιά στον δεύτερο δρόμο και η οδός που συναντάτε είναι η Παπαδιαμαντοπούλου.

– Με αυτοκίνητο προς το κέντρο
Κατεβαίνοντας την Μιχαλακοπούλου προς το κέντρο, κάνετε αριστερά στην οδό Ξενίας και ο δεύτερος δρόμος δεξιά είναι η οδός Παπαδιαμαντοπούλου.

Διεύθυνση

Παπαδιαμαντοπούλου 52 Ζωγράφου – Ιλίσια

Εναλλακτικές Θεραπείες:

Τηλέφωνο: (+30) 210 77 00 104
Κινητό: (+30) 697 28 04 361
Email: info@vitality.gr

Ολιστική Ιατρική - Dr. Ειρήνη Δημητρίου: