Ολιστικό Μασάζ

Φροντίδα σώματος και ομορφιάς

Πρόκειται για ένα σύνολο τεχνικών και χειρισμών που διαμορφώσαμε μέσα από πολύχρονη εμπειρία ως το πιο αποτελεσματικό.
Στοχεύει στην αντιγήρανση, την βαθιά ξεκούραση και χαλάρωση, την ενεργοποίηση και την αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων.

Ευεργετικό για το νευρικό, το κυκλοφορικό, το μυϊκό και το λεμφικό σύστημα.

Πως επιδρά το ολιστικό μασάζ στο λεμφικό σύστημα:
Τα λεμφικά αγγεία δημιουργούν ένα  δίκτυο που διατρέχει κάθε εκατοστό του δέρματός μας και περιβάλλει κάθε όργανό μας. Καθημερινά 2-3 λίτρα λεμφικού υγρού συλλέγονται και φιλτράρονται από το λεμφικό σύστημα. Εάν αυτό το υγρό δεν φιλτραριστεί σωστά δημιουργούνται οιδήματα.

Στο ολιστικό μασάζ που εφαρμόζουμε περιλαμβάνεται και λεμφικό μασάζ. Σε αυτό, χρησιμοποιούμε βεντούζες και χειρομάλαξη για να αποσυμφορηθούν οι λεμφικοί αγωγοί και να αυξηθεί η λεμφική ροή. Η τεχνική μας είναι μια παραλλαγή της κλασσικής λεμφικής μάλαξης με τη μέθοδο της φυτοβιοδερμίας.

Ενδείξεις για τη χρήση ολιστικού μασάζ:

Κυτταρίτιδα, τάση για κατακράτηση, κούραση, χαμηλή ενέργεια. Το χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε αποτοξίνωση και απώλεια βάρους καθώς και τόνωση του ανοσοποιητικού.
Όταν η λέμφος κινείται, τα κύτταρα δέχονται φρέσκα υγρά και θρεπτικά συστατικά που κάνουν το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και ζωντανό.

Επίσης οι μύες μαλακώνουν (deep tissue massage), αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, η παροχή οξυγόνου στους μυς, απαλλάσσεται το σώμα από χρόνιους πόνους και εντάσεις.

Προετοιμασία:

Για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα, 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά το ολιστικό μασάζ, συνιστούμε την λήψη άφθονων υγρών και την αποχή από ζωικά, τηγανητά, λευκό αλεύρι, ζάχαρη, αλκοόλ και καφέ.

Μετά την επίσκεψή σας:

Συστήνουμε χαμάμ, σάουνα ή μπανιοθεραπεία (20 λεπτά σε γεμάτη μπανιέρα με χλιαρό νερό και άλατα θειικής μαγνησίας epsοm salts και φύκια) για να ενισχυθεί η αποβολή τοξινών.